19.05. Vi koser oss med våre firbeinte i pinsa, blant annet hun her. Lille Myte er nå 11 mnd og så søt :-) Nye bilder av JRT Benny på hans side.

15.05. Vi håper på valper etter Ninja & Champis i juli, ta en titt på våre valpeplaner. Se under Jack Russell kull -> Valpeplaner for mer info og bilder. Nye bilder av Kamfer og Rosso, våre lovende unge gutter!

06.05. Heierås Ohana har vært på utstilling i Leto, og det gikk riktig så bra! Hun fikk Exc, Ck, res.Cert og ble 2.btk! Gratulerer så mye Silje, det var litt av en debut :-)

03.05. I går var vi i vei og hilste på reven, og de heldige som fikk bli med var Brando og Benny. Sistnevnte har jo en del erfaring fra før, men Brando var debutant. Begge gutta viste at de hadde sine instinkter i behold. Nye bilder av begge gutta.

30.04. Nye bilder av Myte og Gråa, ta en titt på våre vakre Fjordhester.

Vi ønsker Gläfsebo`s Kamfer velkommen som trønder :-) Satser på at han får rikelig med barter etter hvert, og så får vi sørge for skinnvest og det som trengs i tillegg. Kamfer har fått egen side blant våre JRT.

Nytt bilde av Jacks Over Border Benny Bee Good, ikke noe bra bilde - men nye kommer når han får fikset pelsen sin.

I går var flere Heieråshunder ute og viste seg frem. I utstillingsringen fikk Jackene Lila Exc og Ck, Ninja VG og Ohana Exc og Ck. Terven Pippi fikk Cert & BIR. Nordpå fikset Nicki & Cecilie 278,5p i LP Klasse 3. Gratulerer alle sammen!

27.04. Vi arrangerer kenneltreff m/utstillingstrening søndag 13.mai kl.18.00 ved Rinnleiret.

Heierås Olivia Kadabra er i dag kneleddsundersøkt UA og og øyelyst med PPM.

26.04. Heierås Proffen og Marit har debutert i Rallylydighet, og de fikset 196p, 2.plass og direkte opprykk! Gratulerer så mye :-)

Nytt bilde av Qirah som debuterte på utstillingstrening i går.

21.04. Heierås Nicki og Cecilie har stilt Elite Rallylydighet i dag. De skrapte sammen 194p og ble med det vinnere av klassen. Gratulerer så mye :-)

Heierås Quita debuterte på valpeshow i Levanger i dag, og hun fikk BIM og utrolig god kritikk. Gratulerer så mye til eierne!

16.04. Heierås Picard Career kapret Cert & BIR på utstilling i Nordkjosbotn i går, gratulerer så mye Ingeborg!

15.04. Jeg har laget et eget galleri for våre Tervueren champions. Gøy å mimre litt over de "gamle, gode" - og de fortjener absolutt litt ekstra heder.

14.04. Lila er nå parret med Felix, så nå håper vi på sommervalper :-)

13.04. Proffen er øyelyst UA for andre gang.

11.04. Heierås Lila har startet løpetid, så da håper vi på full klaff - og parring med vakre Felix til uka!

08.04. AD BH Heierås Proffen deltok ved NKK`s utstilling i Bergen i går, og det kunne ikke gått bedre. Han fikset Cert, ble Norsk utstillingschampion og BIR! Utrolig gøy, og vi gratulerer stolt eier Marit Bjørningsstad!

Her er den proffe fyren på bryggen i Bergen med fangsten sin:

05.04. Nye helsereultater på Potter og Ohana! Begge hadde finfine øyne, og Ohana hadde Grad 1 på det ene kneet. Potter sine knær var helt fine :-)

01.04. I dag har vi vært i Sverige og hentet ny hannvalp! Han heter Fuxens Rosso, og er en utrolig herlig krabat. Se bilde og stamtavle på hans egen side.

30.03. Lila sin MH (Mentalbeskrivelse Hund) er nå på plass, ta en titt på hennes link. Som du kan se hadde Lila ei svært morsom stund i skogen den dagen :-)

24.03. Nye bilder av herlige Heierås Nina "Ninja" som for tiden er hjemme hos oss på påskeferie. Vi planlegger å parre henne i løpet av året, mer info om dette kommer etter hvert. Jeg oppdaterer for tiden tidligere Tervueren- og JRT-kull, så har du nye oppdateringer vedrørende din Heieråshund så hører jeg gjerne fra deg.