03.11. Siden sist har vi deltatt på nok et valpeshow med Izzy og Bera. Denne gangen kom det en nydelig hannvalp som ble BIR, og Bera ble derfor BIM. Izzy ble 2.btk med HP. Vi har også fått ny valp som deleies med Tage. Velkommen til oss lille Jare!

01.10. Vi har deltatt ved to valpeshow i september. Bera har kapret 2 x BIR og 1 x 4.BIG. Izzy har blitt nr 2 med 1 x HP. Vår svenske import Rosso ble BIR og 2.BIG-valp i Stjørdal i går :-)

31.08. JRT S-kull har fått sin egen side, og der ligger også ferske bilder av den herlige gjengen. Heierås Picard Career har fått plass i Championgalleriet, og som fersk utstillingschampion er det vel fortjent! Han har i tillegg fixet RL1 tittel, gratulerer så mye Ingeborg! Våre Lundehunder Izzy og Bera har debutert på valpeshow, og det kunne vel knapt gått bedre. Begge fikk HP og flotte kritikker, og Bera trakk det lengste strået og ble BIR. Hun danset seg i tillegg til 4.BIG i en sterk gruppe ved Trondheim Hundefestival.

10.08. R-kullet er på flyttefot, og vi ønsker alle fire masse lykke til! De har fått egen side under våre Jack Russell Terrier kull. Nye bilder av vår herlige Lundehund Bera samt nye bilder av Ninja sine små som har kommet seg på beina.

22.07. Her er det full fart med både 3 mnd Lundehund, Lila sine 5 ukers gamle valper og Ninja som også vil ha litt stell så klart. Hennes valper er nå 1 uke gammel og her har vi et par ledige valper. Som dere ser er de allerede i full sving med å lese Innherredsavisa, så disse har jeg stor tro på :-)

15.07. I går kom Ninja & Champis sine valper, og det ble 3 hanner og 3 tisper. Et par av Ninja sine valper er ledige for reservasjon. Alt er som det skal være med mor & barn. Nye bilder på valpesiden.

02.07. I helga var vi på utstilling i Trondheim; terrierspesialen på lørdag og NKK Trondheim på søndag. På spesialen hadde jeg med valpene Kamfer og Rosso. Svensken trakk det lengste strået og ble også beste hannvalp & BIM! Begge gutta fikk gode kritikker så det lover godt for fremtiden. Benny debuterte offisielt og han klemte til med Exc, CK og 3.bhk! Svenske Brando fikk komme ned på jorda etter Storås med Good faktisk :-) På NKK`en stilte jeg kun Benny, og han fikk Exc for den finske dommer, og ble nr 2 i en sterk åpen klasse. Dette er jeg selvsagt veldig godt fornøyd med, da dette også betyr at Benny får klarsignal som avlshund. Benny bør forøvrig være et godt alternativ ettersom han har god størrelse (og i tillegg er det relativt små hunder bakover på begge sider), han fungerer godt i jakt og nå også har bevist sin rasetype.

25.06. Vi har vært sørpå og hentet lille Bera. Hun er skikkelig gøyal hun også, akkurat som Izzy. Nå gleder vi oss til fremtiden med disse to herlige Lundehundjentene :-)

17.06. Oppdretterlivet er altså ikke kjedelig! Nå er Lila sine små kommet, og det ble 1 hanne og 3 tisper. Alt er som det skal være i valpekassa, og Lila har stålkontroll.

16.06. Julie og jeg har bestemt oss for å starte med Norsk Lundehund, en svært spennende rase. I dag hentet vi lille Izzy som skal bo hos Julie. Og neste helg henter vi lille Bera som skal bo hjemme hos oss. Dette blir gøy :-)

27.05. Nok en flott dag på Storås! Ninja fikset nok et Cert + BIR og far Brando fikset Cert + BIM :-) I tillegg hadde vi med Terven Pippi og hun fikk Cert og ble 3.beste tispe. Vi svever, se her!

26.05. I dag var vi på Orkdalsutstillinga, Storås. Vi viste frem Heierås Nina "Ninja" og hennes far Nado Shiz`s Ildebran Darcangelo`Tat "Brando", og det kunne vel ikke gått bedre. Begge fikk Cert, og Ninja trakk det lengste strået og fikk BIR og Brando ble BIM. En stor dag for kennelen :-)

19.05. Vi koser oss med våre firbeinte i pinsa, blant annet hun her. Lille Myte er nå 11 mnd og så søt :-) Nye bilder av JRT Benny på hans side.

15.05. Vi håper på valper etter Ninja & Champis i juli, ta en titt på våre valpeplaner. Se under Jack Russell kull -> Valpeplaner for mer info og bilder. Nye bilder av Kamfer og Rosso, våre lovende unge gutter!

06.05. Heierås Ohana har vært på utstilling i Leto, og det gikk riktig så bra! Hun fikk Exc, Ck, res.Cert og ble 2.btk! Gratulerer så mye Silje, det var litt av en debut :-)

03.05. I går var vi i vei og hilste på reven, og de heldige som fikk bli med var Brando og Benny. Sistnevnte har jo en del erfaring fra før, men Brando var debutant. Begge gutta viste at de hadde sine instinkter i behold. Nye bilder av begge gutta.

30.04. Nye bilder av Myte og Gråa, ta en titt på våre vakre Fjordhester.

Vi ønsker Gläfsebo`s Kamfer velkommen som trønder :-) Satser på at han får rikelig med barter etter hvert, og så får vi sørge for skinnvest og det som trengs i tillegg. Kamfer har fått egen side blant våre JRT.

Nytt bilde av Jacks Over Border Benny Bee Good, ikke noe bra bilde - men nye kommer når han får fikset pelsen sin.

I går var flere Heieråshunder ute og viste seg frem. I utstillingsringen fikk Jackene Lila Exc og Ck, Ninja VG og Ohana Exc og Ck. Terven Pippi fikk Cert & BIR. Nordpå fikset Nicki & Cecilie 278,5p i LP Klasse 3. Gratulerer alle sammen!

27.04. Vi arrangerer kenneltreff m/utstillingstrening søndag 13.mai kl.18.00 ved Rinnleiret.

Heierås Olivia Kadabra er i dag kneleddsundersøkt UA og og øyelyst med PPM.

26.04. Heierås Proffen og Marit har debutert i Rallylydighet, og de fikset 196p, 2.plass og direkte opprykk! Gratulerer så mye :-)

Nytt bilde av Qirah som debuterte på utstillingstrening i går.

21.04. Heierås Nicki og Cecilie har stilt Elite Rallylydighet i dag. De skrapte sammen 194p og ble med det vinnere av klassen. Gratulerer så mye :-)

Heierås Quita debuterte på valpeshow i Levanger i dag, og hun fikk BIM og utrolig god kritikk. Gratulerer så mye til eierne!

16.04. Heierås Picard Career kapret Cert & BIR på utstilling i Nordkjosbotn i går, gratulerer så mye Ingeborg!

15.04. Jeg har laget et eget galleri for våre Tervueren champions. Gøy å mimre litt over de "gamle, gode" - og de fortjener absolutt litt ekstra heder.

14.04. Lila er nå parret med Felix, så nå håper vi på sommervalper :-)

13.04. Proffen er øyelyst UA for andre gang.

11.04. Heierås Lila har startet løpetid, så da håper vi på full klaff - og parring med vakre Felix til uka!

08.04. AD BH Heierås Proffen deltok ved NKK`s utstilling i Bergen i går, og det kunne ikke gått bedre. Han fikset Cert, ble Norsk utstillingschampion og BIR! Utrolig gøy, og vi gratulerer stolt eier Marit Bjørningsstad!

Her er den proffe fyren på bryggen i Bergen med fangsten sin:

05.04. Nye helsereultater på Potter og Ohana! Begge hadde finfine øyne, og Ohana hadde Grad 1 på det ene kneet. Potter sine knær var helt fine :-)

01.04. I dag har vi vært i Sverige og hentet ny hannvalp! Han heter Fuxens Rosso, og er en utrolig herlig krabat. Se bilde og stamtavle på hans egen side.

30.03. Lila sin MH (Mentalbeskrivelse Hund) er nå på plass, ta en titt på hennes link. Som du kan se hadde Lila ei svært morsom stund i skogen den dagen :-)

24.03. Nye bilder av herlige Heierås Nina "Ninja" som for tiden er hjemme hos oss på påskeferie. Vi planlegger å parre henne i løpet av året, mer info om dette kommer etter hvert. Jeg oppdaterer for tiden tidligere Tervueren- og JRT-kull, så har du nye oppdateringer vedrørende din Heieråshund så hører jeg gjerne fra deg.