VALPER HØST/VINTER 2018/19

Vi planlegger nytt kull utpå høsten etter Gläfsebo`s Fay og Jack`s Over Border Benny Bee Good. Begge foreldre er øyelyst og kneleddsundersøkt UA. Fay er utstilt med 2 x CK og Benny er utstilt med 2 x Exc hvorav 1 x CK for spesialdommer. Fay er godkjent besøkshund via Røde Kors. Hun har tidligere hatt to kull hos oss; vårt N- og Q-kull. Benny har gjennomført MH (Mentalbeskrivelse Hund) og brukes til praktisk jakt på rev, elg og rådyr. Begge foreldrene er strihåret.

Dette blir vårt T-kull.

Ta gjerne kontakt via mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen for mer info.

Stamtavle:

Jack`s Over Border Benny Bee Good Heierås Ask Kadabra Ell-Ell`s Son Of Spartacus

Saltisgårdens Debra Kadabra

Heierås Gaya N Vch Kjennekrokens Hot Or Not
Jämtskogens Exclusive Effie
Gläfsebo`s Fay N SE uch N J(H) ch Vitsuddens Tjatte Otwaymist Opal Matrix
SE uch J Vitsuddens Grace
Russling Flow Heartly Donald Duck
SE J(GF)ch SE Vch Vitsuddens Go

Vi planlegger også et kull på Heierås Lila utpå senvinteren. Lila er øyelyst og kneleddsundersøkt UA. Hun er utstilt med 2 x Exc hvorav 1 x CK. Lila er litt av en arbeidshund, noe som også hennes MH (Mentalbeskrivelse Hund) viser tydelig. Vi kommer tilbake til hannhund for Lila.

Dette blir vårt U-kull.

En Jack Russell Terrier er en sporty familiehund i tillegg til å være en god jeger. Flere Jacker fra oss brukes i praktisk jakt både på rev, hjort, mår, grevling, elg og rådyr. Her kommer rasens egenskaper til nytte og de får brukt seg til nettopp det de er tenkt til.

Våre valper blir selvsagt registrert i NKK! De er forhåndsforikret samt blir ID-merket med chip og vaksinert før levering.